Individueel

Wilt u zelf (thuis) energie opwekken? Dit gebeurt meestal door zonnepanelen te investeren; maar tegenwoordig zijn er ook mogelijkheden om zelf windmolens of aardwarmte op te wekken. Kom naar onze inloopavonden in de Sociëteit, elke eerste en laatste dinsdag van de maand vanaf 19.30u. Of stuur ons een email

Collectief

Wil je samen met jouw buren energie opwekken? Dit kan door samen te investeren in zonnepanelen of windenergie. Kom elke derde dinsdag van de maand naar het EnergieCafé. We nemen hier stap voor stap door hoe jij samen met jouw buren energie kan opwekken. We behandelen hierbij stappen die mensen nemen en de vragen die daarbij horen. Of ze dit alleen willen doen of in een collectief.

Opwekker worden

Wilt u als bedrijf of VVE uw eigen energie gaan opwekken en leveren aan de buurt? Dan helpt AlkmaarEnergie | om u om lokale opwekker van duurzame energie te worden. Wij verzorgen het traject vanaf het eerste ontwerp tot en met uw ingebruikname en verkoop van de opgewekte niet door u zelf gebruikte stroom. Vul voor meer informatie onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Vul hieronder de adresgegevens van het gebouw in

Je vindt de aansluitwaarde (soort aansluiting) op de correspondentie van de netbeheerder. Je kunt ons ook de jaarrekening van de energiemaatschappij en een factuur van de netbeheerder toesturen wanneer je er zelf niet uitkomt.
Nieuwsbrief AlkmaarEnergie | om
Je ontvangt van ons een email om je aanmelding voor de nieuwsbrief te bevestigen.