Logo

Samen naar een duurzame stad

Wie wij zijn

Bestuur

Benny Duimel
Werkzaam in vastgoed en gebiedsontwikkeling en van hieruit enthousiast over verduurzamen. Met elkaar werken aan leuke initiatieven, naast besparing van energie geeft dat ook gewoon veel energie! Of het nu gaat om samen met elkaar grote verduurzaming bereiken of een kleine besparing realiseren thuis, het draagt allemaal bij.

Arjen Slooves
Is verbonden aan Area Bouwdesk, een non profit platform waarbij investeren in een duurzame leefomgeving centraat staat. "Een groeiende groep enthousiaste mensen die gelijkgestemd zijn. Met elkaars kennis, inzet en ervaringen kunnen we als coöperatie veel bereiken. Dat is nu het mooie van Alkmaar-Energie en daar besteed ik graag energie aan!"

Alex Gijlstra
Na een opleiding in de hippische wereld, ben ik jaren lang ondernemer in Italiƫ geweest om vervolgens docent aardrijkskunde te worden. Mijn interesse voor duurzaamheid werd gewekt door mijn werk als docent aardrijkskunde en door mijn studie Sociale Geografie aan de Universiteit Utrecht. Sinds begin dit jaar ben ik met veel plezier gestart als vrijwilliger van AlkmaarEnergie.


Vrijwilligers

Bart Roossien
Bart realiseert in het dagelijks leven de koppeling tussen ICT en energie(techniek). Houdt zich bij AlkmaarEnergie bezig met alle IT-gerelateerde zaken.

Jeske Zonneveld
Jeske heeft jarenlang gewerkt als verkoper in de binnenstad van Alkmaar. Sinds kort is ze freelancer sociale en duurzame impact en werkt ze voor initiatieven en organisaties die willen bijdragen aan een duurzame- en sociale samenleving. Sociaal ondernemerschap, burgerparticipatie en schone technologie zijn namelijk de toekomst. Daarom, ondernemende Alkmaarders, kom mee met ons, laat je informeren, inspireren en activeren. Want samen werken aan een duurzame wereld is nog veel beter (en leuker)!